A La Carte


VOORGERECHTEN LES ENTREES

Medaillon van kreeft met slaatje van witlof, appel en notenvinaigrette
Médaillon de homard et salade d'endives, pommes, vinaigrette aux noix

Terrine van ganzenlever met compote van vijgen en peertjes
Terrine de foie d'oie et compote de figues et poires

St. Jacobsoester met gamba's en kruidensausje
Coquilles St. Jacques et gambas, sauce aux fines herbes

Gebakken ganzenlever op een flensje van mandarijntjes en zijn bigarade
Le foie d'oie rôti sur crêpe aux mandarins et sa bigarade


VIS EN SCHAALDIEREN LES POISSONS ET LES CRUSTACES

Tarbotfilet met jonge spinazie, fondue van tomaten en witte wijnsaus
Filet de turbot aux jeunes épinards, fondue de tomates et sauce au vin blanc

Canadese kreeft met krokante groenten
Homard Canadien et légumes croquants

Zeetongfilet met grijze garnalen
Filet de sole et crevettes grises

Medaillon van staartvis met prei en witte wijnsaus
Médaillon de lotte, poireaux et sauce au vin blanc


VLEESGERECHTEN LES VIANDES

Eendenfilet op een flensje van sinaas en zijn bigarade
Filet de canard, crêpe à l'orange et sa bigarade

Châteaubriand met portosausje, uitjes, en rozijnen van Korinthe (2pers)
Châteaubriand, sauce au porto, petits oignons ,raisins de Corinthe (2 pers)

Waterzooi van Mechelse koekoek Waterzooi de coucou de Malines

Suprême van parelhoen met chiconettes en dragonsaus
Suprême de pintadeau, chiconettes et sauce à l'estragon