A La Carte


VOORGERECHTEN LES ENTREES
Medaillon van kreeft met slaatje van witlof, appel en noten
Médaillon de homard, salade d'endives, pommes et noix
Ganzenlever in fijne gelei van vin jaune en vijgencompote
Le foie d'oie à la gelée fine de vin jaune et compote de figues
St. Jacobsoester met gamba's en krokant slaatje
Coquille St. Jacques et gambas, salade croquante
Gebakken ganzenlever op een flensje van mandarijntjes en zijn bigarade
Le foie d'oie rôti sur crêpe aux mandarins et sa bigarade

VIS EN SCHAALDIEREN LES POISSONS ET LES CRUSTACES
Tarbotfilet met jonge spinazie, fondue van tomaten en witte wijnsaus
Filet de turbot aux jeunes épinards, fondue de tomates et sauce au vin blanc
Waterzooi van kreeft met natuuraardappelen
Waterzooï de homard et pommes nature
Wilde zeebaars met courgette, aubergine en tomaat
Le bar sauvage , courgette, aubergine et tomate
Zeetongfilet met grijze garnalen
Filet de sole aux crevettes grises

VLEES GERECHTEN LES VIANDES
Eendenborst op een flensje van sinaas en zijn bigarade
Magret de canard, crêpe aux oranges et sa bigarade
Kalfszwezeriken met romig sausje van mosterd van Meaux
Ris de veau, sauce moutarde de Meaux
Châteaubriand met porto, uitjes en champignons (2pers)
Châteaubriand au porto, oignons et champignons
WILD-GERECHTEN LES GIBIERS
Hazenrug 'Arlequin' (twee sausen en amandelkroketjes) (2pers)
Râble de lièvre 'Arlequin' (deux sauces et croquettes aux amandes)(2pers)
Fazant op Brabantse wijze met:
* Gekarameliseerde witlof en aardappelgratin
* appeltjes en veenbessen
Faisan à la brabançonne (endives caramélisées, ps gratinées, pommes et airelles)

Hertenfilet met herfstgarnituur en amandelkroketten
Filet de chevreuil et sa garniture d'automne, croquettes aux amandes