A La Carte


VOORGERECHTEN LES ENTREES

Terrine van ganzenlever met een chutney van abrikozen
Terrine de foie d'oie, chutney d'abricots

St. Jacobsoester met gamba's met slaatje en kruidensausje
Coquilles St. Jacques, gambas, salade et sauce aux fines herbes

Medaillon van kreeft met asperges en citrusvinaigrette
Médaillon de homard, asperges et vinaigrette aux agrumes

Gebakken ganzenlever met perzik en zijn bigarade
Le foie d'oie rôti , pêche et sa bigarade

Asperges op Vlaamse wijze
Asperges à la flamande

VIS EN SCHAALDIEREN LES POISSONS ET LES CRUSTACES

Tarbotfilet met jonge spinazie, fondue van tomaten en witte wijnsaus
Filet de turbot aux jeunes épinards, fondue de tomates et sauce au vin blanc

Kreeft met seizoengroentjes en verse kruiden
Homard, légumes de saison et herbes fraîches

Zeetongfilet met grijze garnalen
Filet de sole, crevettes grises

Wilde zeebaars met ratatouille Niçoise
Bar sauvage, ratatouille niçoise

VLEESGERECHTEN LES VIANDES

Eendenborst met gekarameliseerde perzik, zijn bigarade en aardappelkroketten
Magret de canard, pêche caramélisée et sa bigarade, pommes croquettes

Châteaubriand met portosausje, uitjes, en champignons de Paris (2pers)
Châteaubriand, sauce au porto, petits oignons ,champignons de Paris (2 pers)

Lams médaillon met provençaalse groenten Médaillon d'agneaux provençale

Krokant gebakken zwezeriken met sausje van Meaux mosterd
Ris de veau croquant, sauce à la moutarde de Meaux